Различните двустайни апартаменти

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

двустайни апартаменти
5

Много от по-зрелите хора си спомнят времената на социализма, които бяха най-характерни с уравниловката във всички сфери на живота. Тогава за обикновените хора всичко беше еднакво, дори жилищата, които обитаваха.  В онези времена един двустаен апартамент в София изглеждаще почти еднакво със своя събрат в Пловдив, Варна или Враца и на никой не му хрумваше, че някога ще види разнообразието, което се наблюдава днес на имотния пазар.

Днес един от най-масово търсените апартаменти – двустайният, изглежда различно, дори от този в съседство в жилищната сграда. От огромно значение за вида на един двустаен апартамент днес е и в какъв район се намира. На всеки днес е ясно, че не можем да сравняваме един панелен апартамент в Люлин, например с такъв в една новопостроена кооперация в центъра на София.

На първо място, новото строителство създава двустайните и всички други апартаменти от тухла, която освен по-дълъг живот на самата сграда има и много други предимства, като термо и шумоизлация, наред с факта че тухлените жилищни блокова рядко имат повече от 5-6 етажа, което дава усещането за простор и уединение на своите обитатели.

Ако решите да закупите двустаен апартамент днес, ще бъдете свидетели и на огромните разлики в състоянието на тези имоти, в зависимост от района, в който се намират и годината на пускането им в експлоатация. Много трудно ще намерите двустаен апартамент с мраморни, теракотени или настилки от гранитогрес в някой от старите пренаселени жилищни комплекси, но за сметка на това в един новоизграден комплекс от малки кооперации трудно ще срещнете такъв, който не е обзаведен с тях.

Новите двустайни апартаменти  често имат просторни тераси с разчупена архитектура, за разлика от тези в панелните блокове, които предлагат едни малки, неугледни парченца пространство, в повечето случаи грозно остъклени и затворени, за да се ползват, като допълнително помещение – най-често кухненски бокс.

Това е само малка част от разликите между двустайните апартаменти в наши дни. Основната разлика между този тип жилища си остава цената, на която се предлагат, а тя определя качеството на всеки имот. За повече информация относно продажбата на двустайни апартаменти във Велико Търново, можете да посестите сайта на агенция Yantra Homes.