Празничен грим Златна богиня

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

грим и сенки
4.3

Празничният грим Златна богиня е своебразната  противоположност на класическият  образ - в този грим се акцентира върху поставянето  на привлекателните и  разкошни златисти тонове,които придават много блясък на всяка визия. На фона на празничните светлини  с такъв грим ще бъдете наистина неотразима!

Използвайте при този вид грим бронзова очна линия и златисти сенки за очи,тези сенки могат да направят очите изключително изразителни и красиви,да не забравя да спомена и аристократичността която внасят златистите сенки във всеки вид грим.Златото и златисти нюанси винаги са на мода и придават едни много блестящ и празничен вид на всяка визия. За устните блестящото  червило в меден оттенък е много добро решение. За завършек е хубаво да подчертаете скулите с лека  бронзираща пудра, а на шията и  раменете ,както и на гърдите нанесете пудра с златист блясък.

Този грим обаче е много официален и празничен ,той трябва да се прави единствено за подобни поводи и официални събития,присъствието на такива нюанси в дневният грим или за излизане с приятелки ще дойде малко прекалено и дори кичозно,затова трябва да се преценява повода и мястото на което отиваме ,за да изберем подходящият тип грим.

Златистият грим може да те превърне в богиня ,ако е направен прецизно и премерено,защото и с най-хубавото нещо когато се прекали ,ефекта е обратен на очакванията ни.А съвети относно този и всякакъв друг вид грим може да се намери в десетки сайтове в интернет,тогава когато не сме сигурни как точно да го направим.