Какво да носите с бомбър?

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Момиче с червен бомбър
5

Тенденцията да се носят якета тип бомбър е много силна този сезон, но мнозина все още си задават въпроса: какво да носят с такова яке, за да не се слеят с тълпата и да изглеждат оригинално. Освен това дамите желаят и да изглеждат женствено с този елемент, заимстван от мъжкия гардероб.

Обикновената свободна кройка в стила на минимализма прави бомбъра много удобен и практичен. Той е идеален избор за дрехи за всеки ден, тъй като може успешно да се комбинира с повечето основни елементи от гардероба ви и почти с всеки вид обувки. Модните дизайнери успяха да компенсират лаконичната кройка с текстурирани тъкани, разнообразие от цветове и изразителни щампи. Следователно създаването на ярки и отличителни тоалети с помощта на такова универсално яке, определено не е проблем.

Основни характеристики на дамските бомбъри

Дамските бомбъри се отличават с такива детайли на кройката като:

  • плътна еластична ивица на ръкавите, яката и долната част на якето;
  • закопчаване с цип или копчета;
  • странични джобове;
  • къса дължина.

Последният параметър обаче напоследък може да варира, тъй като дизайнерите вече създават удължени и дори овърсайз модели.

В допълнение към класическите дизайни от вълна, кожа, велур, найлон или непромокаема материя, бомбъри се шият от сатен или кадифе и да бъдат декорирани с бродерия или дантела

Няма цветови ограничения за този модел якета. Цветовата схема може да бъде сдържана или ярка, монохромна или да комбинира няколко нюанса. Отпечатъците също са разнообразни: цветя, различни лога, спортни теми и други.

Какво да носите с бомбър - модни комбинации

Първоначално бомбърът наподобяваше спортно яке, но дори и в тази форма той изглеждаше перфектно комбиниран не само с дънки и кецове, но и с дамски рокли и поли. Съвременните дизайнери постепенно превръщат бомбъра в най-търсената демисезонна връхна дреха. Напоследък те се опитват да му придадат истински лукс и шик.

Модерните бомбъри е добре да са изработени от скъпи материали и техните комбинации. Предлагаме ви да ги носите с елегантни рокли, женствени панталони и поли с висока талия. В същото време, комбинацията с дънки остава една от най-популярните. Благодарение на усилията на модните дизайнери, бомбърът се превръща от удобно яке в основния стилен акцент на уличния стил.