Почивка на море - хотели, квартири и вили в Равда

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Почивка в Равда
4.3

Почивка в Равда е едно от емблематичните преживявания в живота на всеки нашенец. Мекия и фин като коприна пясък, усмихнатото Слънце, галещо телата на летовниците и голямото разнообразие от хотели и къщи за гости в Равда са направили от малкото селце едно място, което никога не искаме да забравим.

Съвсем близо до Несебър и на по-малко от 30 км от Бургас, Равда е един от класическите курорти, предпочитани от млади семейства с малки деца, които търсят спокойствие и приятни мигове в компанията на обичните си същества и то на едно любимо място – на красивия равденски плаж.

След падането на тоталитарния режим у нас Равда дори увеличава своята туристическа популярност и днес е курорт, които може да ви даде всичко, от което се нуждаете по време на перфектно планираната ви лятна ваканция. Нивото на развитие на инфраструктурата е отлично, а богатото разнообразие от варианти за наемане на квартири в къщи за гости или резервиране на стаи в хотели в Равда допринасят за страхотни емоционални преживявания по вкуса на всеки.

Както вече споменахме, избирайки да отседнете в къщи за гости или хотели в Равда ще можете да се възползвате и от близостта на селото с Несебър, Слънчев бряг, Елените, Свети Влас, нос Емине и още топ дестинации за всеки турист, избрал почивка на Черно море. Много хотели в Равда предлагат и апартаменти, в контекста на популярността на мястото за почивка на млади семейства.

Едно от най-забележителните неща в Равда са естествено прекрасните чисти плажове и бистрата морска вода, които със сигурност са още една причина да наречем мястото специално. В Равда през сезона ще откриете и най-различни спорни възможности като училищата по уиндсърфинг, гребане, водни ски и ветроходство. Освен къщи за гости и хотели, в Равда ще откриете и вариант за наемане на бунгала, където да настаните своето семейство в индивидуална къщичка.

Равда шепне приказка за морето, плажа и Слънцето, която със сигурност искате да чуете до край, избирайки да почивате в някой от красивите хотели в Равда или пък наемете къща за гости в този китен и спокоен курорт.