Какви са най-добрите щори за спалнята

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Прозорец с ролетни щори
5

Чудите се какви щори да изберете за вашата спалня? Изборът ви зависи от това, колко светлина искате да влиза в тази стая. Ако искате тя да бъде по-малко, за да бъде по-спокоен вашия сън, то помислете за такива, които ще блокират влизащата отвън светлина.
С помощта на експертите в търговията с щори от Curtains.bg сме ви подготвили кратко ревю с най-добрите модели за спалнята.

  • Blackout щорите са перфектни, ако искате вашата спалня да бъде възможно най-тъмна. Това са специални ролкови щори, които имат и странични канали от всяка страна на рамката на прозореца, които блокират изцяло влизащата отвън светлина.
  • Щори Дует – Те също предлагат идеална защита от светлината за вашата спалня, но без касети и странични канали. Тъканта, от която са изработени не покриват изцяло прозореца и така се получават малки празнини от всяка страна. Една от екстрите на дуетните щори е тяхната опция за спускане отдолу нагоре. Така те ви предоставят възможността да остане покрита само долната част на прозореца и така вашата спалня да запази своята неприкосновеност, а в горната отворена част да прониква слънчевата светлина.
  • Римски щори - Те също са много добър избор за блокиране на светлината, но просто когато ги поръчвате се убедете, че са изработени от Blindout материя.
  • Вертикални щори - Това не е много добър избор, ако искате повече тъмнина в спалнята, но ако изберете Blindout модел, те също могат да свършат доста добра работа. Така светлина ще прониква през пролуките между лентите и между релсите и щорите.
  • Дървени венециански щори - Подобно на вертикалните, те не са най-доброто средство за блокиране на светлината, тъй като тя преминава през пролуките между ламелите и през дупките, през които преминава въженцето им за регулиране. Ако ви харесва този стил и за да си осигурите по-добра защита от светлината заложете на дървените венециански щори.
    Те са проектирани специално за спални. Няма дупки в ламелите и те се прилепят плътно една до друга, за да намалят количеството на светлина, която влиза в стаята.

Надяваме се, че с това наше кратко ревю сме ви помогнали да изберете, най-добрите щори за вашата спалня, защото както всички знаем, добрият нощен сън е гаранция за нашето благополучие.